Chci

Chci

Anotace: ...

Chci Tě už najít,
chci s Tebou žít,
chci Tě hladit,
chci se mazlit,
chci Ti být oporou,
chci Ti ležet u nohou,
chci být jen Tvou
věčně šťastnou ženou.

Tak mi řekni kde Tě mám najít?
Pořád čekám, ale chci už Tě mít.
................................................

Dlouho jsi se trápila,
možná jsi ho už potkala,
však utekl ti za jinou,
snesitelnější ženou,
časem jsi všechno ztratila
když lásku jsi zatratila.
................................................
Tak čí je to vina?

Nikoho jsi nepustila k sobě,
však žiješ už v jiné době.

Neumíš milovat ani zamilovat se bláznivě,
nepřipustíš k sobě nikoho, problém v hlavě.
Autor Niky88, 23.04.2010
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ, Kett, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase bude dobře a budeš zářit jako sluníčko-pousměj se maličko,ju?

23.04.2010 20:02:00 | CULIKATÁ

Niky,neboj brzo najdeš..držím palečky :-)

23.04.2010 19:52:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí