Nechápající.

Nechápající.

Anotace: Něco, co se právě děje. A já to absolutně nechápu.

Nechápu nic,
Nechápu sebe.
Nechápu ji,
Nechápu Tebe.

Nedokáži přehlížet to, co se děje,
Ona sedí u piva a hrozně se mi směje.
Za to jak jsem hloupá,
Malá, blbá slečna,
Která ve vše doufá,
Věří ve slova věčná.

Proč jen já tak naivní jsem?
Bohužel nestačí, že jednou se mi splnil sen.
Jednou a naposled.
Autor Dark Sacrifice, 23.04.2010
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: ta.cupka., Lachailla, CULIKATÁ, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo je naivní
a nebo bez viny..?

19.07.2010 23:21:00 | ta.cupka.

Ono nás naivních a v hezká slova věřících bude ještě pár...

24.04.2010 16:36:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí