Svítíš oblohám.

Svítíš oblohám.

Anotace: jsi jako paprsek můj...

Svítíš oblohám, nade mnou, hvězdo zářivá,
v srdci vzpomínka, i plamínek něžně mi plápolá!
Všechny hvězdy dnes večer vyjdou na nebe,
dnes večer budou svítit všechny jen pro Tebe!
Ty jsi důvod, proč moje nebe je modré,
a vše co povíš, pro mě je moudré.
Ty jsi mou trvalou částí,
s Tebou procházím nezkrotnou slastí.
Autor Labanda, 23.04.2010
Přečteno 385x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Petbab, nejsembásník, zelená víla, blue, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi tak zamilovaná.. neustále.. kdo jsi ty??

24.04.2010 01:35:00 | zelená víla

:) zamilované

24.04.2010 01:13:00 | blue

Moc hezké

24.04.2010 00:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí