Návrat

Návrat

Anotace: Další zbytečné usmíření....aspoň byla nějaká inspirace...2-3 roky stará báseň.

Pro lásku člověk po světě bloudí,
A po své milé srdce loudí.
Ona ho dát však nechce,
A já se ho vzdal tak lehce.

A teď nevím co a jak,
Už to bude tak.
Mé srdce má u sebe,
Mé oči hledí do nebe.

Vidí tam pouze ji,
Ale mé tělo ji necítí.
Ona řekla že se vrátí,
A ten čas se pomalu krátí.

Vrátí se už brzy?
Pravda je někde mezi.
Láska je tuze zlá,
Ale ona mé srdce stále má.

Nevím kdy ho předá jiné,
Ale čas pořád pomalu plyne.
V naději že zas budeme spolu,
Miluji tě, chci tě znovu.
Autor Neuroxerus, 24.04.2010
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Anura, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To raději ne....ona byla velké zklámání...báseň je to už stará....nevztahuje se k současnosti:-)

24.04.2010 13:49:00 | Neuroxerus

Moc,moc přeji,aby Ti přišla.

24.04.2010 01:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí