Nechť lov začne!

Nechť lov začne!

Anotace: Lov přátel noci...ublížení ze žárlivosti

Sbírka: Noční košilka

Nechť lov začne!

Dva a ne sami, ve stádu kovových zrůd daných
jeden v bezpečí, druhý v očích jiných
Čepel zdvojená, v ruce ukryta
není to zbraň, není jen jedna
Každý, kdo bude chtít okusit noc
nepocítí den, ruka to zajistí, noc
Lov přátel noci – měsíců
co rozjasňují noc
nesnesu je, já, věčný a neomezený strážce noci
zničím jen, co budu moci
Lovec i přátel noci, zrádce
Nechť lov začne!
V noci
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Maro Deives, ilona, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí