Muž, který existuje

Muž, který existuje

Anotace: ...a stále neví...

Držím v ruce rozkvetlou růži,
zná snad pouze slepý směr,
chci ji dát svému vytouženému muži,
čas je příčina našich děr.

Otočen zády ke mě,
chci Tě políbit na tvář,
mám z Tebe vymlátit lásku či snad Ty ze mě?
Doufám ve svatozář.

Úsměv ti klíčí před očima,
Ty nemůžeš či snad nechceš vidět,
v mém srdci začíná být chlad a zima,
děkuj i když odmítáš...
Autor El, 24.04.2010
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"úsměv Ti klíčí před očima" - pěkný moment;) S.

25.04.2010 10:46:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí