S Tebou a bez Tebe

S Tebou a bez Tebe

Anotace: :o)

Pár dní bez Tebe
je jako století,
které jiným jen okolo proletí.

Týden bez Tebe
je jako věčnost,
už mám pochyby,
zda jde o skutečnost.

Měsíc bez Tebe?
Ani nemyslet!
Blíž k smrti byla bych
než lecjaký kmet.

Pět minut s Tebou
je jako znovuzrození -
ožívám já i údy mé
vidím konec útrap, konec moření.

Jeden den s Tebou
je mé palivo -
nakopne mé tělo,
aby další týden přežilo...
Autor A'tuin, 24.04.2010
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Giginka, štírka, Lachailla, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak..:)

25.04.2010 00:02:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí