Na rozcestí

Na rozcestí

Anotace: ..že by krize středního věku?

Mládí fuč, stáří v nedohlednu
ještě chci lásku, ještě nechci klesnout ke dnu
Prý jí mám doma, ale nějak není cítit
asi je pozdě, už není co křísit
Toužím a prahnu, tůň ještě nevyschla
brát a dávat vše bych ještě chtěla
Odvaha chybí, zajeté koleje tlačí
zavolej lásko, jen potichu stačí...
Autor štírka, 24.04.2010
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Giginka, Házté, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na lásku není nikdy pozdě...

24.04.2010 20:01:00 | Házté

Je to těžké, vím...

24.04.2010 19:34:00 | labuť

Láska vyprchala
srdce za něhu by jsi dala
však zajeté koleje neopustíš...

24.04.2010 19:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí