Jméno

Jméno

Anotace: Nevyzpytalné jsou kroky naše...

Jak málo tě znám,
na prstech ruky společné chvíle dokázal bych spočítat.
Přesto až moc často v hlavě tě mám.
Na to ale nechci si naříkat.

Na co na rande tě zvát,
na hrdinu si hrát.
Dostal jsem naději
a prohry neumím brát.

Někdo jiný tě hýčká,
někdo jiný do rukou zlaté vlasy bere
a u srdce tě hřeje.
Pocity po kterých se mi stýská.

Jméno malé bylo varování.
To jméno, které v životě dělá mi neplechu.
To, co nutí mě přemýšlet,
jestli se opět nepletu.

Tak tu teď sám sedím,
srdce opět neposlechlo hlavu.
Nešťastným byl a jsem,
tak chvíli počkat na tebe můžu.
Autor Petr Šajdar, 24.04.2010
Přečteno 420x
Tipy 13
Poslední tipující: Dygi, Zorenka Ježková, L. Šebestián Borský, Kajaro, ziriant, Patrik Mališ, Vanilková Ninja, Stoneman, Sidonie89, ilona, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí