V cizí posteli

V cizí posteli

Anotace: ...s andělem v posteli...

V cizí posteli
opilá vínem
bojím se anděli
být jen tvým stínem

Ty jsi mé všechno,
ty jsi mé nic
prosím tě odejdi
vím,že chceš víc

Ve tvé posteli
opilá vínem
nahá jsem,anděli
s krvavým stínem
Autor DarkMuse, 25.04.2010
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí