příjemný podvečer

příjemný podvečer

Anotace: :-)

0.4.2010 v Brně na Kraví hoře

příjemný podvečer

V klidu
hudba mi hrající
příjemný podvečer jest
v parku na lavičce sedím
s podvečerním slunkem
jež ještě trochu svítí

páry zamilovaných
se k sobě tulí
v trávě polehávají
svou lásku si vyznávají

já opět sám
se srdcem v dáli Tě mám
myšlenky k Tobě jen plují
jak v duchu tu s Tebou jsem

v ruku v ruce
parkem jdem
i do trávy uléháme
píseň dvou srdcí si ladíme
něžně se tulíme
tráva svou peřinu dává
a jemný paprsky
podvečerního slunce
nás hřejí s citem
dvou zamilovaných
jež v životě
spolu být nesmí

krátké chvilky
jsou však vzáctné
jako láska a život
dvou lidí
jež o sobě ví
a přesto životem kráčí dál ....
Autor JarekBrnoCz, 25.04.2010
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: Antares, carodejka, hašlerka, Lucijena, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí