Pocity

Pocity

Anotace: Vyznání pocitů k nejmilovanějšímu člověku

Já miluji Tebe,nic nemohu milovat více,
jsi jako sen, jsi jako večernice.

Jsi krásná a půvabná,máš velké srdce,
já miluji jen Tebe, miluji nejvíce.

Nikdy bych nevěřil,že je to možné,
že moje láska nepozná hranice.

Teď už však vím, co pro mne znamenáš,
jsi láska moje, mé srdce máš.
Autor štěky, 25.04.2010
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí