Jarní melodie

Jarní melodie

Anotace: Zase něco o mně :)

Jarní melodie

V otevřené náruči zeleně,
v jarní probuzené zahradě,
uprostřed dýchající pláně,
svíraly stromy dívčí mládě.

Tam na trávě dívka ležela
vnímajíce čerstvou vůni
a jediné, co viděla,
byla myšlenka na tvou oční tůni.

Dívka hladila konce rostlinek,
jako by ruce na hladině měla,
a ta masa hezkých myšlenek
ji zavedla tam, kde být chtěla.

Vítr jí prameny vlasů česal
a dostával se jí pod kůži,
s dechem se dekolt zvedal a klesal,
ten, který obdivují muži.

Však teď jen stromy se dívaly
na její dlouhé vlasy plavé
a skřivani si melodii zpívali
o tvé strachem svázané povaze hravé.
Autor Juřinka, 25.04.2010
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí