Uvězněn

Uvězněn

Anotace: Pro dívku, která pro mně znamená celý svět... - Nezlob se na mně za to -

Nedokážu zadržet tok moře,
Před očima vidím černobílý film,
Vzpomínky na Mikuláše, Tebe, Bože!
Jak si mně uháněla ze všech sil.
Na čokoládové orgie, které stvořily vztah.
Tvé slzy neštěstí, naděje
A první polibky Tvé nesmělé.
Kdy poprvé jsem přešel Váš práh.
A mnoho dalších nádherných chvil,
Které jsem s Tebou den co den žil.
Začíná se hrát barevný film,
Plný nových zážitků, chvil,
Ve kterém už vím, že ruka má
Se nebude dotýkat Tvých nových plesových šatů,
Neuslyším zpěv Tvého slaďoučkého hlasu.
Nepohladím Tě po líčku,
Neřeknu Ti Můj králičku.
Naše cestičky prošlapané snad stokrát,
Prošlapávat teď budu sám.
Tam co jsme stávali,
A hořeli objetím,
Už neuvidím Tvůj stín.
Ale stále nevím jak skončí tenhle film.
Na mně neohlížej, já vím,
Běž za štěstím svým.
.
.
Teď Ty jsi režisérem...
Autor Pain, 20.12.2005
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

když jsem to četl, připadal jsem si, jako bych to psal já. Stejný příběh, stejný úvahy i zážitky a stejný dokonce i slovní obraty, až mě ohodila husina, jenže já bych to tak krásně nenapsal, ale prostě plnej počet :)

28.01.2006 01:13:00 | mlok

Paine a Nausí, přeju vám lepší zítřky, ať už společně či každý zvlášť, čas ukáže, jak to bude lepší...Hodně štěstí při hledání cest...

20.12.2005 22:00:00 | Manik

Lásko... ;-(

20.12.2005 21:34:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí