Byla jsi mi vším

Byla jsi mi vším

Anotace: moc by mě zajímali vaše názory :)

mé srdce krvácí
v prostoru se strácí
mnoho lidí, mnoho času
milovat tě nepřestanu

dýku do hrudi si my vrazila
mé city si tímto ranila
asi toho budu litovat
pokud tě nepřestanu milovat

byla jsi mi vším
často o tobě sním
přemýšlím jaká by to bylo
kdyby se to nepos...

vím, že nic nezměním
vím za pár let zmizím
a už tě neuvidím

bolí to, moc to bolí
jen čas rány zahojí
cítím bolest a vztek
před tvé nohy jsem si klek
a v tvých očích kles

už nikdy nepohlédnu do tvé tváře
nesnáším kolem sebe lháře
byla si mi vším....
Autor Alexej, 25.04.2010
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :)

29.04.2010 23:11:00 | Alexej

Ach,moc si přeji,aby se srdce zahojilo a rány se časem otupily:)))Hlavu vzhůru a mnoho síly přeje Ilona!

26.04.2010 20:58:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí