Víla obava

Víla obava

Anotace: ...

V plamenech ohně spatřil jsem vílu,
jak kráčí v bílém světle lamp.

A ulící se vlní had myšlenek na její smrt.

Snad nečeká tam kdesi v dáli namě,
já budu jí dál rytířem .
Jen v myšlenkách...

A potom co zraním její rázný důvtip, v obavách,
kdy smyje pot ze snů a opláchne vlažnou vodou
pokušení,
jí vtisku na rty polibek co zabolí ...

Ta bolest bude jen na vteřinu dlouhá jak paprsek slunce co tě oslní a rázně vykročí mi v ústrety samota..

Ta zahalí oheň pokušení a pak už jenom ona sama bude dál tančit tanec obavy ... co mě snad nikdy nenaplní

A nikdy více nespatřím už žádnou vílu .....
Autor Nefinečka, 25.04.2010
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí