Když se na Tebe podívám

Když se na Tebe podívám

Anotace: Také stará báseň....a také se vztahuje k té ženě, ve které jsem se tak hrozně zmýlil...2-3 roky zpátky v čase

Temnými uličkami bloudívám,
když se na tvé oči podívám.
Vidím v nich slzy, strach, a hněv,
z tvého dětství obludný zjev.

Když se na tebe podívám,
jednu otázku stále mám.
Otázka zní takto:Miluji tě, jak to?

Zbytečné naděje si dělám,
protože vím že na tebe nemám.
Viděl jsem tě v koutku,
lásky k tobě jsem poznal hloubku.

Tak ti aspoň naposled zamávám,
protože nevím co bez tebe se svým životem dělat mám.
Smrt na mne uvalila svůj černý háb',
a tak nastal mého života pád.
Autor Neuroxerus, 25.04.2010
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí