sedmkrát

sedmkrát

Anotace: veršovánka z dlouhé chvíle

Sedmkrát jsem se v kruhu lásky otočila
a vždycky jeden závoj spad,
teď před tebou nahá stojím,
vydaná ti napospas

Sedmkrát jsem se v kruhu lásky otočila
a odhalila tajemství,
teď bezbranná tu náhle stojím,
toužím u tebe být víc

Sedmkrát ses díval jak ti tančím,
závoje pomáhal mi brát,
teď otáčíš se, v dáli mizíš,
všechna má hájenství už přece znáš.....
Autor Majdalénka, 26.04.2010
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, enigman, ilona, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tajemství sedmi závojů...

28.04.2010 07:29:00 | enigman

Ach,jéje...moc nádherně napsané!ST

26.04.2010 22:03:00 | ilona

Pěkné..

26.04.2010 12:19:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí