Bez Tebe a s Tebou

Bez Tebe a s Tebou

Anotace: Opěvování lásky ke krásné dívce

Jak vyschlé koryto řeky,
jak noční obloha bez hvězd,
jako Islám bez Mekky,
jako podnikatel bez peněz.

Jako zima bez sněhu,
jak moře bez ryby,
já v Tobě našel něhu,
pro mě jsi bez chyby.

Jak dítko bez matky,
jak život bez lásky,
jak kuřák bez krabky,
jak podzim bez vláhy.

Bez Tebe, bez dechu,
jak pařez bez mechu,
bez lásky, bez spěchu,
tak bych žít nesnesl.

Dík Tobě žiji,
dík Tobě dýchám,
dík Tobě mi buší srdce,
dík Tobě se usmívám.

A srdce bije buch buch,
a emoce sílí,
a plíce dýchají fuk fuk,
má mysl šílí.

S Tebou vše živé je,
s Tebou vše poznávám,
s Tebou je mi dobře,
s Tebou se líbávám.

S Tebou chci žíti dál,
s Tebou být navěky,
s Tebou chci odjet v dál,
s Tebou žít v ráji.

S Tebou chci říct ano,
s Tebou chci se probouzet každé ráno,
s Tebou chci mít všechno,
s Tebou chci mít už provždy jasno.

Bez Tebe nemám nic,
tak jako růže bez květu,
bez Tebe sám jsem nic,
Ty jsi mou květinou.

Jak sama Afrodita,
jak sama Athéna,
krásná a dokonalá,
milá a upřímná.

Jako bych byl v ráji,
jako bych měl žít navždy,
jako bych neznal Tvé vnady,
jako bych právě poznal Tvé klady.

Láskou jsi stvořena,
stvořena pro mě,
já asi zblázním se,
lásku cítím k Tobě.

Na věky věkoucí,
chci býti s Tebou,
lásko má věčná,
nebesa v hlavě mi hrajou.

Krásny to orchestr,
krásny to chorál,
andělé zpívají,
a já se už dávno zamiloval.
Autor štěky, 26.04.2010
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Muchula, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí