Z lesa ven

Z lesa ven

Anotace: ***

Vydala jsem se pěšinkou,
kde zpívali ptáčci,
prohrábla jsem se pěšinkou,
ať vidím lépe na tu krásu.

Za krátko však
změnilo se tolik věcí.
Najednou jsem jen malá holka bez ochránce,
chce se mi z lesa domů,
není důvod čekat na vlak snů
někde na zastávce.
Nasednu na tramvaj,
co přes zaprášené ulice
zaveze mě zpátky k realitě,
kde možná nědko jiný
zakřičí

Lásko, chci tě.
Autor jerabina, 26.04.2010
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, devcatko z jetele, strašidýlko-střapatý, enigman, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, jistě se někdo brzy objeví a tvé sny o lásce naplní.

30.04.2010 20:50:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí