Chápu smysl života a nechci znát slovo " samota "

Chápu smysl života a nechci znát slovo " samota "

Anotace: Chtěla bych abys mě líbal dál,aby můj život chutnal sladce a ne, aby do něj stín vstupoval.....

Opustil jsi mě a já nechtěla dál žít,
nemohu však stále pochopit,
jak jsi mi mohl tak ublížit?!

Stýská se mi po Tvých očích
plných dobroty, upřímnosti a lásky,
chtěla bych už na vždy život skončit
at nevidím, jak šeptáš jiné dívce
slova lásky.

Chtěla bych,aby sny se staly skutečností,
aby vrátil se čas,kdy byl jsi můj.
Nechci, abys mou lásku splácel lhostejností
a ani nechci kazit život tvůj.

Když vidím, jak si užíváš
mé srdce to bolí a mám strach.
Pak snažím se své slzy
ukrývat doma v peřinách.
Autor Julia, 20.12.2005
Přečteno 335x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska již taková je .Není-li to ta pravá,tak nevydrží.
Tím pádem-proč se trápit příliš dlouho?
Hezké postesknutí.

29.08.2006 18:38:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí