Ty nejsi vrah

Ty nejsi vrah

Anotace: ..toršku to chce přemýšlet a zamyslet se nad tím..

Sbírka: Mé výtvory

Jsi jako droga, která ovládá mi tělo..
Jsi jako droga, ve které vidím jen světlo..

Ty naše chvíle,
nikdy na ně nezapomenu,
i kdyby byly oddálené na míle,
nikdy nenajdeme vinu.....

Děkuju za všechny dny,
nebyly to jen sny..

Někdy ti příjde, že ta slečna tě hledá, ale nenajde..
Někdy ti příjde, že tě postrádá, bez tebe to nejde..

Máš zlomený hlas,
na stůl ti padá vlas..
Slečna má o tebe strach,
ale ty nejsi vrah..
Autor Chicki, 26.04.2010
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí