Jediné přání

Jediné přání

Anotace: ...

Kdybych mohl mít jen jediné přání,
přál bych si,
aby mne probouzel každé ráno
tvůj dech na mém krku,
teplo tvých rtů na mé tváři,
dotek tvých prstů na mém těle
a tlukot tvého srdce
... s nikým jiným nechci zažít ten
pocit, než s tebou...
Autor Caddy, 26.04.2010
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, ta.cupka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí