Pět polibků

Pět polibků

Anotace: k 5 měsícovému výročí s Majdou :) 27.4.2010

Pět smyslů naše tělo má,
zrak,
kterému tvá krása podléhá.

Hmat,
když hladím tvé červené líce.

Chuť,
tvých polibků jako medu v úlu ještě spíce.

Čich,
když voníš jako líbezný květ,

Sluch,
když šeptám, že jsi celý můj svět.

Pět měsíců tě uvnitř srdce mám,
tam, kam osud místo tvé si přál,
svou duši do tvého srdce odevzdám,
tak samotné Lásce vášní přísahám.

Pět večerů v týdnů voláme si na dobrou noc,
pětkrát v noci probouzím se, když chybíš mi tak moc.
Pět přání kdybych od zlaté rybky měl,
řekl bych,
čtyřikrát si něco přej,
a pak mě Láskou ulíbej.

Chybí mi tvé doteky,
které nežně hřejí.

Chybí mi tvé rty,
s tebou zas být tolik si přeji.

Pět slov na závěr chci říct,
a poslat polibků na tisíc.

Strašně moc tě miluju, Majdi ;-)
Autor Falconius, 26.04.2010
Přečteno 468x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, Patrik Mališ, Házté, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Culík přeje,ať láska vydrží!:-)

27.04.2010 07:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí