Nádraží

Nádraží

Anotace: volný verš...

Nechal jsi mě stát
na zasněženém nádraží.
Tehdy kola vlaků přestala se otáčet,
neb není vášně, jež by rozpustila závěje.
Tekoucí slzy měnící se v sníh,
ubohé zmrzlé kapky vody.
Vítr se prudce zvedá
z šedivé roviny nástupiště
a čechrá cáry roztrženého srdce.
A hadrová panenka bezcílně zírá
na ztrácející se koleje...
Autor Eva:-), 26.04.2010
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Roger, CULIKATÁ, labuť, Kars, Simísek, hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutnokrásna

28.04.2010 22:35:00 | Roger

/nádraží je i můj nepřítel*

26.04.2010 21:35:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí