Věrnost

Věrnost

Anotace: je to vlastnost, nebo chtění?

Věrnost

je jako pouto
které oklamat se nedá
pro někoho možná věda

v opravdové lásce však
věrnosti je plný vlak

snad to ani vlastnost není
ja tajemství jež moře chrání
je v úzkých městských uličkách
i na parkových lavičkách

je všude tam, kde láska kvete
jas prostě na celičkém světě
snad někdo ji hledat musí
na něho však netroufnu si

vždyť věrnost nosí každý z nás
tam kde uložil ji čas
tam, kde vložila ji láska

ja taky v obou nás
a my se máme rádi
je to přece zákon mládí

jen jsme trošku daleko si
proto věrnost slíbíme si
jen ta věčnost překoná
i daleko z domova
Autor slamtron, 20.12.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí