Svatební

Svatební

Anotace: takto jsem si to kdysi maloval

SVATEBNÍ

Když měsíc nad řekou
vrhá svůj jemný stín
tak já vzpomínkou dalekou
myslím na hřejivý Tvůj klín

Na Tvá víčka
na hebounkou tvář
a jestli někdy přijdeš
se mnou před oltář

V krásných bílých šatech
a s kytičkou růží
před předsedou z šerpou
se srdce trošku zůží

Ještě pár podpisů
a prstýnků dar
pak políbení milenců
spojí navždy v pár

Ten pár má vždycky jméno
jenom Ty a já
za čas žiješ v rodině
mezi špuntama

Je to asi sen
snad každého z nás
v páru prožít život
stále plný krás
Autor slamtron, 20.12.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí