Chtěl bych být ...

Chtěl bych být ...

Anotace: Mnohá přání, co by člověk rád udělal pro lásku ...

Chtěl bych být Tvým milým,
chtěl bych být Tvou láskou,
chtěl bych být Tvým životem,
chtěl bych být Tvým srdcem,
chtěl bych být Tvým hrdinou z knížek,
chtěl bych být Tvým nejlepším milencem,
chtěl bych být Tvým snem,
chtěl bych být Tvou součástí,
chtěl bych mít Tvou lásku nehynoucí.

Chtěl bych být stále s Tebou,
chtěl bych být Tvým amorem,
chtěl bych být Tvou pýchou,
chtěl bych být Tvou myslí,
chtěl bych být Tvým dokonalým,
chtěl bych být Tvým neumírajícím,
chtěl bych být Tvůj celý svět,
chtěl bych se Tě dotknout hned,
chtěl bych být Tvůj sladký med.

Chtěl bych Tě o mnoho požádat,
chtěl bych být Tvým zachráncem,
chtěl bych být Tvým stálým zastáncem,
chtěl bych být Tvůj a nikdy Tě neprodat,
chtěl bych být Tvým andělem,
chtěl bych být Tvým životním sluncem,
chtěl bych být Tvou zářící hvězdou,
chtěl bych být Tvou správnou cestou,
chtěl bych být tím, kdo drží Tě nad vodou.

Chtěl bych být Tvou smrtí,
chtěl bych být vším, po čem Tvé srdce dychtí,
chtěl bych být tím, kdo snese Ti modré z nebe,
chtěl bych být tím, kdo dá Ti celého sebe,
chtěl bych být tím, bez koho nelze žít,
chtěl bych být takový, aby ses nemusela soužit,
chtěl bych být Tvou krásnou, abych za něco stál,
chtěl bych Tě vidět stále šťastnou,
chtěl bych být takový, abys už nikdy nemusela být smutnou.
Autor štěky, 27.04.2010
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí