Konec

Konec

Anotace: Jedná se o báseň se smutným koncem. Více v básni.

Prázdná číše
poslední kapka červeného moku.
Strunný nástroj
a prasklá struna zabodnuta v oku.

Levné verše
tichý nášlap muších zlozvyků.
Tichá slova
vše se rodí v mozku a ne v jazyku.

Sténavý ryk
vypuknuté bolesti.
Velká tíha
pak klid
poslední vzdech-
vše už končí!
NAŠTĚSTÍ!
Autor Baghyra, 20.12.2005
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...vítám tě na Literu. Jsem zvědavá na další.

22.12.2005 08:07:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí