Nápis na stěně

Nápis na stěně

Anotace: ..nápis..

Modravá obloha
vítr tiše sténá
vše je zde od Boha
i ta černá stěna
s chladným nápisem
jež rýmuje slova
tvým rukopisem
já čtu si ho znova.

Píšeš že miluješ
že máš mě rád
věrnost tu slibuješ
nemám se bát?
Sic píšeš v rýmech
nemám já tušení
snad jeli to mech
anebo vězení.

Sedávám u stěny
zčerněné barvou
zmámená vůněni
a slovní salvou.
Čtu že mě miluješ
že máš mě rád
že věrnost slibuješ..
Mám se bát?
Autor Lina, 27.04.2010
Přečteno 432x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Čoki, Labanda, enigman, CULIKATÁ, WAYWARD, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc a moc pěkná.

03.05.2010 16:11:00 | Čoki

st neboj se lásky jdi jí vstříc i když jen něžná není umí i víc...

03.05.2010 02:00:00 | Labanda

Pěkná.

27.04.2010 15:38:00 | CULIKATÁ

Pěkná.

27.04.2010 15:38:00 | CULIKATÁ

Jestli se máš bát ti neporadím, ale básnička se mi docela líbí.

27.04.2010 14:35:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí