Sen májový

Sen májový

Anotace: Báseň vyjadřující pocity, po procitnutí z mého májového snu :-)

Sbírka: Básně

Skrývá se v mlze,
ruce mi vkládá,
ač je tak mladá,
na bedra, skrze
ten závoj nepropustný.

Pátra po duši,
já ji však skrývám,
kolem se dívám,
nic mě neruší,
hmotnou ji však nespatřím.

Vpíjí se do mě,
dech se mi tají,
harfy mi hrají,
tiše a skromně,
mám pocity smíšené.

Ty má neznámá,
krásná neznámá,
obejmi mě,
rozmazluj mě,
nikdy však neopusť.

Náhle procitám,
kde se to ocitám,
noc mění se v den,
můj májový sen
se náhle rozplynul.
Autor Karel Malke, 27.04.2010
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Patrik Mališ, ilona, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí