Pocit

Pocit

Anotace: ...

ponížení se mi dostává
střípek po střípku se skládá
opovržení a bolest znám
přesto milovat nepřestávám

v tvých očích hněv a zloba
pokud se na povrch dostanou má slova
však odpusť mou pošetilost
že věřim ve štastnou budoucnost

svět je klam a beznaděj
bolest, křivda, děj
odehrávající se v pustém životě
žijící sám v sobě
Autor Alexej, 27.04.2010
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček, ilona, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí