Mé nitro

Mé nitro

Anotace: nj zas a znova se dopouštím stejných chyb...

svoji víru odhodil sem v dáli
jako když kapka rosy spadne z trávy
velmi lacino jsem zaprodal sám sebe
jen z lásky k tebe

zatraceně nevím jak mě bereš
podle mne mi na hlavu ser...
já snažil jsem se moc
však odměnou je mi samotná noc

ležím sám v své posteli
s lahví vodky - příteli
zatracený život můj
propadl jsem peklu stůj co stůj

kolik času mi zbývá?
tímto se má mysl nezabývá...
Autor Alexej, 27.04.2010
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, ilona, Iwetta, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí