Takhle uz to bývá s láskou

Takhle uz to bývá s láskou

Anotace: 2 - 3 roky stará báseň...

Je to růžová záře,
která mě drží.
Sejme smutek z tváře,
Dokáže udržet iluzi ve lži.

A pak zradí,
A zčista jasna ztmavne.
Vím že mi to vadí,
Vím, že mě smrt pohltí i za dne.

Možná že smrt je dobrá
Lepší než to zklamání
Ta kulka byla tak hodná!
Prolétla mým srdcem bez váhání.

Už je to dobré
Už mě to k lásce nenutí!
Koutky smrti jsou černé,
Mé tělo leží bez hnutí.

A tak skončila láska,
Která nebyla pravá.
Zas na její kůži vráska,
Která je dočista krvavá.
Autor Neuroxerus, 27.04.2010
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Anura, 4LJFilip, Annie the wolf, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ocenit musim hlavně ten popis konce něčeho takhle krásného tak ošklivým způsobem. Docela se to shoduje s poezii, kterou jsem hltala na střední škole.

31.08.2011 17:16:00 | Anura

Bolavá

28.04.2010 07:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí