Sladké polibky

Sladké polibky

Anotace: o polibcích,které rozechvějí celé tělo,mysl i duši

SLADKÉ POLIBKY

Líbáš mě na ústa lásko má jediná,
líbáš mě na rty sladce,
před Tebou byla jsem jak víla nevinná,
náš vztah probíhá hladce

Líbáš mě s vášní na šíji mou,
líbáš mě úplně všude,
Tvé rty jsou teplé, k polibku zvou,
v srdci mém láska vždy bude

Hladíš mě po rukách, po bříšku
a pak dál po celém těle,
prsty Tvé i mé propleteš, uděláš stříšku,
cítím se naprosto skvěle

Chvěju se touhou, zavírám oči,
hladím Tvé chloupky na prsou,
ze samé rozkoše hlava se točí,
ústa má k sobě Tě zvou

Mučíš mě stále dál, líbáš mě na ucho,
jemně mě koušeš do lalůčku,
v ústech mi vyprahlo, cítím jen sucho,
Ty mě však rozpaluješ pomaloučku

Má ústa neopouštíš , to není zdání,
jsi něžný a přitom tak vášnivý,
ve tmě Tě rozeznám, tvář Tvá se sklání,
pohled máš zastřený, ohnivý

Dýcháme zrychleně zbaveni sil,
Ty mě však stále objímáš,
prahneme žízní, však kdo by teď pil,
polibky svými mne dobýváš
Autor Andrea de Taverne, 21.12.2005
Přečteno 1001x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

wau...tak ta se povedla! Čtu si ji neustále dokola a je fakt krásná, pravdivá a opravdu sladká..<3 za 100 :-)

22.01.2006 00:50:00 | Tlaccca

Nechápu, proč má tahle báseň tak nízké hodnocení... Mně se moc líbí. Tohle všechno je pravda a cítím to také tak. Ale jen s tím, koho mám ráda... Bez lásky je to...jiné

02.01.2006 10:31:00 | Jahudka167

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí