Souznění

Souznění

Anotace: dvě těla a dvě duše spojeni jsou v jedno

SOUZNĚNÍ

Srdce nám buší o závod,
líbáš mě na ústa sladce,
na lásku není návod,
však ta naše zatím probíhá hladce

Hladíš mě po vlasech, po těle,
říkáš mi, jak moc mne miluješ,
občas chovám se nesměle,
ty svým tělem mne zahřeješ

Šeptáš mi chci s Tebou žít,
nikdy Ti nebudu lhát,
chceš se mnou životem jít,
s Tebou se nemusím bát

Zlobíš mě jako ďáblík,
přitom jsi něžný anděl,
já jsem zas Tvůj malý mazlík,
kterého kdysi jsi sváděl

Jsem jenom Tvoje, to dobře víš,
chci být jen s Tebou,
známe se dobře, Ty mě vždy ctíš
a zahrnuješ něhou
Autor Andrea de Taverne, 21.12.2005
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

ta se povedla

31.12.2005 13:33:00 | Tlaccca

Toš co říci? ať ot výjde...

21.12.2005 13:34:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí