Vrah

Vrah

Anotace: Ublíží často ten nejbližší...

V dlani kousek sebe mám,
v kapce krvy řádně skryt.
Životem bloudím, pátrám sám,
od koho mám nůž v srdci vryt.

V dlani skoro celý svět,
co do nicoty se ztrácí,
to naděje je věčný jed,
který jen bolest zpátky vrací.

V dlani prázdno a jen chlad,
v hlavě nic a v srdci klid.....
Je pozdě. Už vím, kdo je vrah.
V srdci temno, jen nůž od tebe vryt.....
Autor hellowik, 28.04.2010
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Chašmodský, gembo, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Maranatha, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk musí být silný..

28.04.2010 20:11:00 | Maranatha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí