Penelope (Odevzdána příslibům)

Penelope (Odevzdána příslibům)

Anotace: Postava Penelopy je jedno z mých nejoblíbenějších témat

Sbírka: Ztrácím tě

Podél rozkvetlých alejí
Tam kde odevzdaně čekám ji
Lunu z pláten noci uvitou
Zastřená bílou ulitou
Každý večer šeptám modlitbu
Cele odevzdána příslibům

Dlouhý uplynul čas
Mé srdce zatuhlo v kras
Je chladné jako skála
Protože jsem se tolik bála
Pustit teplo do jeho chlopní
Tvoje láska... Nechci žít bez ní

Odešel jsi bůh ví kam
Mám strach z osamělých rán
Když mlhou plíží se stíny
A mě obemykají tiché splíny
Toužím složit hlavu svou
na hruď a pevnou náruč Tvou

Přijď brzy Nenech mě čekat
Vadnout a po nocích plakat
Zažeň podivné kroky v tmách
Ukonejši černé můry v snách
Ať usíná už zase lépe
Tvoje věrná Penelope
Autor Ori Eremos, 28.04.2010
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí