Končím

Končím

Anotace: možná :-)

Končím? Nebo radši ne?
Co se má stát to se stane?

Jsi tu nebo nejsi?
Co jen přeji si?

Tebe? Ne nebo ano?
Třeba jen přišlo jaro?

Kdo jsi? Zůstaň nebo uteč?
Poradíš mi nebo dáš smeč?

Nakonec dopadne to stejně,
kamarádi jako vždy věrně.
Autor Niky88, 28.04.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, gembo, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí