Ta pravá

Ta pravá

Anotace: Krátké shrnutí toho, když se najdou dva, kteří si jsou souzeni ...

Je temná noc,
hvězd svit se skryl,
já miluji moc,
já znám ten cit.

Rozumem brzděné,
bývalo srdce mé,
teď už však vím,
ke komu patřím.

Láskou se maluje,
láska je ohnivá,
mé srdce miluje,
Ty jsi ta pravá.
Autor štěky, 28.04.2010
Přečteno 406x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Muchula, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí