Květ

Květ

Anotace: rychlovka z čajovny

Jako rozvíjející se květ růže,
tak i láska jenž k tobě cítím,
pozvolna, jemně a krásně roste.
Představ si malé poupě,
které touží jen po jednom.
Vyrůst a být věčným symbolem,
symbolem lásky, krásy a věrnosti.
Potom všem toužím i já.
Toužím vyrůst a být součástí
něčeho krásného.
Tím krásným myslím Tebe,
tvůj život
Náš květ, náš svět.
Naše láska a náš život
ruku v ruce vést
Autor Lucian, 28.04.2010
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí