Krutá realita

Krutá realita

Anotace: Ve dvě ráno, okolo mě učebnice a nedopsané domácí úkoly, prostě krize...

Nastala krutá realita,
tys něco provedl, já jsem bita.
Konečně vidím tě tak, jako nikdy,
konečně dojde mi, kde jsou ty chyby.

Nikdy nic nebylo a není.
Když budu se dál snažit, co se změní?
Neměl's mě nikdy rád, jen jedna z mnoha,
co nad neznámem nezaváhá.

Bylo to zvláštní, vybral's mě jak losem,
aniž by ses někdy dozvěděl, kdo jsem.
Aniž bys bral v úvahu, že mám své city,
že si denně připadám jako pes bitý.

Proč jsem neodešla? To já měla ráda,
ráda, toho člověka, co umí jen jedno: "zrada".
Nevíš, jaká bolest byla po procitnutí z lží,
nevíš nic, však nedozvíš se, už ti nepatřím.

Cele jsem se zaprodala tomu neznámému zlu,
všechno, co jsem tobě dala, lásku, sílu, důvěru,
ztratila jsem tak jak tebe, však teď už snad dobře vím,
že nechci nikdy, to, co zebe, už v životě nechci stín.

Stín člověka, který zradí, když má plnou důvěru,
ne, ať ten, kdo nepodvádí, nepodpoří nevěru,
jen ten, ať se jednou najde, ať se střetnou naše oči,
ať má mě rád tak jak já jej a všechno ať to lépe skončí.
Autor Dragoniana, 29.04.2010
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: Djinii, Patrik Mališ, Házté, CULIKATÁ, gembo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že jsi od posledně, co jsem šel kolem urazila kus cesty a ten směr se mi líbí :) jen tak dál.

01.06.2010 17:12:00 | Djinii

Je to přímo famózní kousek!!!:o)St a ne jedno!!

08.05.2010 02:16:00 | Patrik Mališ

úplně se mi zatajil dech, až sem se to bál číst dál...
je to super

29.04.2010 12:53:00 | gembo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí