pod kožou

pod kožou

Anotace: .....

kráčame spolu
no ja som
zatvorený vo vitríne
kde padajú slová

pália ma pod nechtami
rozleptávajú krehké perie
na rukách

chcem ťa niesť na ihlách
no sklo medzi nami
tak odporne (c)hladí
zabíja pocity

tak tam mrznem a čakám
na zlaté
uväznené hlboko
pod kožou
Autor MikroB, 29.04.2010
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páči sa mi... :)

29.04.2010 20:14:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí