Nenič to, prosím

Nenič to, prosím

Anotace: neumím bojovat...

Já nejsem rovnocený hráč.
Jen úsměv na tváři chci mít.
Proč nejde to, a vlastně nač,
vždyť nechceš se mnou být.
Proč naděje ve vteřině zmizí,
proč stále čekám jen.
Proč chováš se jako někdo cizí.
To chceš zničit námi postavený sen?
Autor hellowik, 29.04.2010
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Chašmodský, BlackAngel, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí