Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: Bez tebe ...

Pokud by byl den,
ve kterém bych Tě ztratila,
milionkrát bych ho zpátky vrátila,
jen abych ho změnila
a Tvé srdce chránila.

Pokud by byl den,
ve kterém bych Tě ztratila,
už navěky bych smutnila.

Bez Tebe
by život neměl cenu
Bez Tebe
by byl jako svatba bez prstenů
Bez Tebe
by život neměl cenu
Bez Tebe
by byl jako vdovec, co ztratil ženu
Bez Tebe
by život neměl cenu
Bez tebe
by byl jako prázdné menu
Bez Tebe
by život neměl cenu
protože …
nikoho lepšího než Tebe neseženu.

Pokud by byl den,
ve kterém bych Tě ztratila,
milionkrát bych ho zpátky vrátila.
Milionkrát bych Ti se slzami v očích sdělila,
že Tě navěky miluji
a za všechno Ti děkuji.
Autor Ssimca, 29.04.2010
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi tak krásně zamilovaná, blázínek, který věří děckým snům... víš, také jsem totok období měla a také jsem si prošla růžovou zahradou, ale aj peklem... přeju Ti jen to nej... a pokud by přišel pád... nic nevzdávej, hrdě jdi dál, však láska nande si Tě znova a veliká jako trám.... ne napoprvé, je to to pravé, někdy ani napodruhé, či napotřetí...

08.05.2010 21:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí