Upřímně a hluboce ...

Upřímně a hluboce ...

Anotace: Trošku starší, chtěla svůj čas a dostala ho :-) snad jí to pomohlo ...

Co všechno bych dal
za pár slov Tvých
nemáš ani tušení
jak Tvůj smích
mění můj den
v co bych si přál.

A za Tvůj pohled
snesl bych z nebe
to co mi připomíná
každý den Tebe
když Slunce pohasíná
bleděmodrý samet.

A s Tebou bych šel
až na kraj světa
a na jeho střeše
bych do konce léta
zkoušel co sneseš
pak společně trpěl.

Ve Slunce žáru
bych ruku Tvou držel
a cítil Tvůj tep
pustit bych nechtěl
a nehleděl zpět
bez našeho páru.

A v srdci mém
spolu jen Ty a já
v nekonečnu
pochodeň tak jasná
by vířila tmu
plamenem.

Na tváři své
bych cítil Tvůj dech
pak zůstal bych klidný
a nepoznal spěch
už nechtěl bych nikdy
jít od Tebe.
Autor Elwig, 29.04.2010
Přečteno 515x
Tipy 11
Poslední tipující: Gogsa, Mraveneček, Ariella13, CULIKATÁ, Lucucu, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyznání... trochu závidím ;)

30.04.2010 22:21:00 | Ariella13

moc hezké

29.04.2010 23:27:00 | Lucucu

Moc hezká...

29.04.2010 23:12:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí