Bojím se

Bojím se

Anotace: ...

Bojím se,
že hádkou skončí všechno krásné,
rozejdem se,
a mé dny se stanou pusté, prázdné.
Bojím se ,
že naše city zmizí,
stejně jako obilí se sklízí.
Bojím se,
přesto že se nechci bát,
chci být jen s tebou
a s tebou se smát!!!
Autor naneninonu, 21.12.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí