Ovečko

Ovečko

Anotace: ...té mojí

Máš má ovečko dávno spát,
tu píseň mám chuť zpívat.
A hlavně má Ovečko hřát,
všechny strasti ze mně smývat.

Chci zpívat, ale schází mi hlas.
Odnes' ho vítr dnů všedních.
Zbavený všech snů a krás
bez doteků Tvých něžných.

Snad přijde zas ten sladký čas,
kdy budeš mě hřát svou něhou.
Chromí ptáci už nebudou z nás,
co nemohou létat a nohy je zebou.

Ovečko má, dávno už spíš
já bdělý se probíjím nocí.
O mém žalu ani snad netušíš
strach, smutek, stesk, ty maj mě v moci.
Autor DodgerKT, 21.12.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí