Dokonalost

Dokonalost

Anotace: Popis dokonalé krásy milované dívky

Jsi hvězda na temné noční obloze,
jsi slunce které zahřeje,
Tvá duše zaplňuje mé srdce,
jsem člověk co Tě miluje.

Jsi krásná jako lekníny,
a voníš letní přírodou,
Tvé rty sladké jak maliny,
Tvé činy plny ochotou.

Tvé vlasy jemně utkány,
jak z nejlepší tkaniny,
a oči, tmavé soukolí,
hluboké city skrývají.

Jak závoj ranní rosy,
Tvé slzy štěstí stékají,
jak rád bych aby plakaly,
oči Tvé Tvým štěstím.

Mou lásku nikdy neskolí,
kdejaká překážka či nesnáz,
vždy jsem tu, i potají,
nechť je Tvůj svět pln krás.
Autor štěky, 30.04.2010
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Mraveneček, Le ver luisant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí