Týden bez Tebe

Týden bez Tebe

Anotace: Pocity zamilovaného člověk, který je odloučen od své milované...

První den pln svobody,
radosti z chvilky volna,
mé oči slastí hltají,
Tvá slova, rty, vše zvolna.

Den druhý ničím netíží mě,
dělám co se mi zlíbí,
však večer když usínám,
duše má samotou kvílí.

Den třetí nervy dostaví se,
jak bič železných pěstí,
můj svět jakoby zastavil se,
mé srdce prázdno cítí.

Noc trávím kdesi s láhví vína,
žal utápím v drahém sexu,
má duše jako rozmělněná,
i přesto hledá něhu.

Čtvrtý den já prospím,
mám děsivé sny a blouzním,
Tvá fotka s krásnou tváří,
jen smutně ze zdi shlíží.

Pátého dne lituji svých činů,
mé srdce po Tobě touží,
a doufám že dojdu klidu,
noc děsivá se blíží.

Když ztrácím zbytky naděje,
a nevím zda jsi zdráva,
život se na mě usměje,
a z rychlíku mává.

Šestý den už cítím,
že se opět shledáme,
s radostí vše míjím,
čekám co mě napadne.

Odloučení dlouhé bylo,
jsem jako kus hadru,
ačkoli se na Tě těším,
můj vzhled řekne Ti pravdu.

Pak přijde poslední den týdne,
jak troska čekám na Tebe,
však náhle přijde smrtka
a bere mě do nebe.
Autor štěky, 30.04.2010
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: harmony, Květka Š., CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí